March 05th, 2013

3/5/2013

 
Picture
Diesel – kiekvienai neeilinei dienai

Diesel kvepalai tęsia tradicijas ir rekomenduoja kvepalus „Diesel Fuel“. Kvepalai diesel fuel –  tai laisvės pojūtis ir kartu nevaržomos valdžios antplūdis. Viršutinės šių kvepalų natos: citrina, mangas, mandarinas ir kriaušė. Apatinės natos: lakrinas, aloe vera, jazminai ir našlaitė. Ar šiuos kvepalus supras kiekvienas – ne, ar jie Tau? Taip, jeigu esi veržli, savimi pasitikinti ir iššūkių nebijanti asmenybė . Kvepalai diesel gali tapti trūkstama Tavo įvaizdžio detale ar akcentu, suteikiančiu dar daugiau pasitikėjimo. 

Kam tinkami šie kvepalai?

Gaivus citinos aromatas jungiasi su romantiškais jazminų ir našlaičių kvapais, sukurdamas nepakartojamą kvapą savimi pasitikinčiai ir laisvai moteriai. Diesel kvepalai moterims – vienas iš būdų pabrėžti savo nepriklausomybę bei seksualumą. Jie skirti moterims, žinančioms savo vertę ir keliaujančioms per gyvenimą tik molonumų labirintais. Kvepalai gali atrodyti šiek tiek įžūlūs, tačiau kvapas tikrai bus pastebėtas, ir, žinoma,  įsimintinas. 

Nepaprastai moteriai – diesel

Moters diena be kvepalų – ne diena. Šią problemą išspręsti Tau padės moteriškai subtilūs ir žaismingi kvepalai diesel. Tarp daugybės kvapų kiekviena moteris ir mergina atras savą, tik jai vienai tinkantį ir patinkantį aromatą. Šie kvepalai leis jums atskleisti savo moteriškumą, meilę gyvenimui ir pasitikėjimą savimi. 

Diesel vyrams

Kompanija diesel yra sukūrusi ir vyriškus kvepalus. Vyriški kvepalai diesel yra kelių rūšių, pradedant aistringais ir geidulingasi „Diesel Fuel for Life“ ir baigiant aštriais „Diesel Only the Brave“. Vyriški kvepalai vyrams nenusileidžia moteriškiems kvepalams ir yra tokie pat populiarūs. Jie skirti vyrams, kurie pasitiki savo jėgomis, yra tvirti ir ryžtingi. Diesel leidžia pasirinkti iš plataus asortimento, tad kiekvienas vyras ras kvepalus, atitinkančius jo gyvenimo būdą, aprangos stilių ir savijautą. 

Diesel prekės ženklas       

Prekės ženklas diesel yra puikiai pažįstamas ir pripažintas ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Šiam prekės ženklui priklauso ne tik kvepalai, bet ir drabužiai, laikrodžiai, batai bei aksesuarai. Pasaulyje diesel prekės ženklas vertinamas dėl kokybės, tradicijų laikymosi bei nuolatinio naujovių ieškojimo. Komapija diesel rinkoje jau daugiau nei 30 metų. 

Kvepalai diesel – kur įsigyti?

Šiuos kvepalus galite įsigyti beveik visose parfumerijos ir kosmetikos prekių parduotuvėse. Taip pat jie pardavinėjami internetu. Diesel kvepalai internetu parduodami diesel tinklalapyje www.diesel.com. Tačiau perkant juos iš šio puslapio, teks papildomai mokėti už siuntimą. Kveplai diesel taip pat parduodami ir lietuviškuose tinklalapiuose, kur perkant tikriausiai taip pat teks mokėti siuntimo mokestį, tačiau jis nebus toks didelis, kaip siunčiantis prekę iš užsienio. Tiesa, reikėtų įsitikinti, kad pardavėjas yra patikimas ir gausite originalią prekę. 

Kvepalų kaina

Diesel kvepalų kaina svyruoja nuo šimto ar kelių šimtų litų už 30 mililitrų buteliuką. Tikslesnę kainą galite sužinoti, neišėję iš namų ir paieškos sistemoje įrašę diesel kvepalai kaina. Jų kaina priklauso nuo rūšies bei prekybos vietos. Tačiau neapsidžiaukite ir iškart nepirkite kvepalų už ypač žemą kainą. Diesel kvepalai originalus tikrai nekainuos kelių dešimčių litų. Kaip ir kiekviena unikali prekė, kvepalai diesel turi savo vertę atspindinčią kainą. 

Ar jie man?

Į šį klausimą žodžiais atsakyti sunku. Kvepalus turite pajausti ir tik tada suprasite, ar šis kvapas jums. Diesel originalus kvepalai skirti visiems, pasitikintiems savimi, žinantiems savo vertę ir norintiems tai pabrėžti. Šie kvepalai save pažįstančioms ir gyvenimu besidžiaugiančioms moterims ar savimi pasitikintiems bei dominuojantiems vyrams. 


Comments are closed.